Farmville - On the farm

A Farmville játékosai elsajátíthatják a földművelés és kertrendezés, városépítés, vagy éppen a "gazdálkodj okosan" szemléletű termelés tudományát a virtuális térben. Online játék

test

Farmville - Holdújév kiadás

2010.02.13. 16:40 Cicus.Ügynök

Farmville újdonságok között megtalálható a már jól ismert tűzijáték is. Viszont a Tigris éve tiszteletére - hogy igazán kedvére tegyünk a kínai játékosoknak - számos relikvia közül vásárolhatsz „FV cash” ellenében, a jó termés, és jó szomszédok reményében, átszellemülve a Holdújév jegyében.

„Coins”-ért, szobrokat, kaput és egy integető cicust -"Beckoning Cat"- vehetsz meg a dekorációk közül. A többi cucc „FV cash”. Az épületek között a „Forbidden City” - tiltott város” - a Farmville újdonság, és ha a többi kelet ázsiai stílusú épülettel kombinálod, igazán különleges farm lehet a tied.

Facebook 2 HU 468x60 GIF Pótolva a Valentin napi kiadás, általam nem preferált állatait, most pótlom ezt a hiányosságot. Az állatok Farmville újdonsága a tigris a Holdújév kiadás részeként. De a póni is cuki, azért:$. Az ajándékokat még meg sem néztem:D:D.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kínai állatok épületek ajándékok dekorációk farmville valentin napi kiadás coins beckoning cat farmville újdonságok forbidden city holdújév kiadás

A bejegyzés trackback címe:

https://farmville-onthefarm.blog.hu/api/trackback/id/tr321755091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása