Farmville - On the farm

A Farmville játékosai elsajátíthatják a földművelés és kertrendezés, városépítés, vagy éppen a "gazdálkodj okosan" szemléletű termelés tudományát a virtuális térben. Online játék

test

Farmville - Eiffel torony

2010.02.14. 22:42 Cicus.Ügynök

Számítsd ki az agyad valódi életkorát!

A Farmville Valentin napi kiadás ajándékait összegyűjtöttem, és a 150. csomaggal az Eiffel torony már a farmomon van. Most vége a kis falusi létnek. Metropolis lett a farmomon. A Valentin napi kiadás postaládája óriásira duzzadt. Megvettem az épületek közül a „General Store”-t 200000 „coins” és 2000 „XP”. Most már nincs semmi olyan, amit „coins”-ért lehetne megvenni, és tetszik. Remélem rájövök, honnan és hogyan szerezhetek még másik épületet. A rózsákat már csak a mai napon február 14-én tudod ültetni, hiszen véget ér a Valentin nap.

 

Remélem lesznek új cuccok, mert már csak az maradt, hogy átrendezzem a farmomat.

Szerezd meg a funky kövér csirkét a mobilodra most!

 

Persze az istálló még mindig nincs kész. De már csak 3 hám, 1 patkó és 2 szög hiányzik. Ha az istálló elkészül, átszervezem az egészet, mert kicsit káosz már ez a stílus prulalizmus.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: xp ajándék épületek istálló valentin nap eiffel torony február 14 farmville valentin napi kiadás coins farmomon general store

A bejegyzés trackback címe:

https://farmville-onthefarm.blog.hu/api/trackback/id/tr131758857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása